مقدمه
فرنچ پرس یا همان “French Press” یک نوع دستگاه که برای تهیه قهوه استفاده میشه. این دستگاه از یک بطری شیشهای یا فلزی، یک پیستون فلزی و یک فیلتر فلزی تشکیل شده است و میتوان سرمای زمستان را با یک نوشیدنی داغ، گرم کرد!
فرنچ پرس به دلیل سادگی در استفاده و نتیجهی خوبی که برای استفاده کنندگان از آن به همراه داشته است، محبوبیت زیادی دارد. قهوهای که با فرنچ پرس تهیه میشود، دارای اصالت و طعم پررنگی است و معمولاً کمی روغنیتر و غلیظتر از قهوههای تهیه شده با روشهای دیگر است.
روش استفاده از فرنچ پرس
روش استفاده از فرنچ پرس به شرح زیر است:
- ابتدا قهوه درون بطری فرنچ پرس قرار میگیرد. درصورت تمایل میتوانید به قهوه خامه یا شکر را اضافه کنید.
- سپس آب داغ (بهتر است حدود 90-96 درجه سانتیگراد) به بطری اضافه میشود. میزان آب باید به اندازه کافی باشد تا تمام قهوه را بپوشاند.
- در این مرحله، پیستون را به آرامی و به بطری فشار میدهیم تا قهوه را به آرامی به پایین منتقل شود و فیلتر را کاملا بر روی قهوه قرار دهد.
- پس از حدود 4-5 دقیقه، میتوانید پیستون را به آرامی به بالا بکشید تا فیلتر از بین قهوه عبور کند و قهوه آماده است.
- حالا میتوانید قهوه را از طریق لولهی دهانهای فرنچ پرس ریخته و لذت ببرید.
فرنچ پرس دستگاهی ساده و موثر برای تهیه قهوه است. این روش، به قهوه امکان میدهد تا روغنها و طعمهای مختلف ترش و شیرین خود را بهتر منتقل کند. همچنین، قهوه تهیه شده با فرنچ پرس دارای ترشی و قوام بیشتری نسبت به روشهای دیگر تهیه قهوه میباشد.
طرز تهیه دمنوش با فرنچ پرس
به این مسئله دقت کنید گیاهانی که نیاز به حرارت مجدد ندارن برای تهیه با فرنچ پرس مناسب تر هستند، مانند: چای سبز ، گیاه بابونه و گلگاوزبان، به لیمو و …
میتونیم قبل از اینکه از ظرف فرنچ پرس استفاده بکنیم، یک دور آب جوش رو در ظرف بریزیم تا دمای دیواره داخلی ظرف رو بالا ببریم.
حالا بریم سراغ تهیه دمنوش؛ به ازای هرنفر یک قاشق از گیاه مورد نظر رو در مخزن میریزیم ، بعد از اون آبی که از جوش افتاده رو کم کم و به آرومی اضافه میکنیم و هم میزنیم ، درب ظرف رو میبندیم، دقت کنید که اهرم باید بالا باشد ؛ بعد از ۱۰ الی ۲۰ دقیقه دمنوش ما آمادست کافیه اهرم رو پایین بکشیم و دمنوش و در یکی از ماگ های خوشگلی که قبلا تهیه کرده بودیم نوش جان کنیم ! در مقاله ای درمورد انواع ماگ صحبت کرده بودیم.
طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس
برای اینکار قبل از هرچیزی نیاز به قهوه داریم ، پودر آسیاب شده ی قهوه وقتی هنوز تازه باشه ، عطر فوق العاده ای به نوشیدنی شما میده. به مقدار یک قاشق غذاخوری پودر قهوه برای 120 میلی لیتر آب نیاز داریم، حالا آب جوشی که یک دقیقه ای از التماس و تقلاش روی شعله گذشته رو به آرومی به قهوه ی که در مخزن ریخته بودیم اضافه میکنیم ( بهتره از قبل مقداری آبجوش در فرنچ پرس بریزید تا دمای اونو بالا ببرید). سپس با یک قاشق به ارومی هم میزنیم و درب اون رو میبندیم بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه اهرم رو به آرومی پایین میکشیم و قهوه ما آمادست!
طرز تهیه کف شیر با فرنچ پرس
یکی از موارد استفاده خلاقانه و شیک از فرنچ پرس که ممکن است تا به امروز برای اینکار از آن استفاده نکرده باشید، ولی نمونه های آن را در کافهها روی فنجون های قهوتون دیده اید، تهیه کف شیر برای تهیه قهوه لاته و کاپوچینو است. برای شروع شیر رو روی اجاق بجوشانید و بعد داخل فرنچ پرس ریخته و اهرم را چندین بار به بالا و پایین حرکت دهید. به همین سادگی شما میتوانید کف شیر را آماده و به نوشیدنی خود اضافه کنید.
سخن پایانی
از اینکه تا پایان این مقاله با ما همراه بودید، سپاسگزاریم. لوبیس لحظات خوشی را برای شما هممیهنان گرامی آرزومند است.
امتیاز شما
میانگین: / 5. تعداد:
بدون ستاره! اولین نفر باشید!